Vertskapet på Kilen Camping

Hilde og Kai Rune

Kilen Camping

Campingens historie

Først tidlig på 1980 tallet ble det anlagt vei inn til Kilen fra Omnes/ Lunde. På samme tid kom eier av Sandviks båtbyggeri i Horten, Asbjørn Sandvik, til Kilen. Han så mulighetene for å bygge camping her og fikk kjøpt plassen som i dag er på 70 da. I sin eiertid bygget han kiosk/resepsjon, servicebygg og 9 hytter for utleie.

Det ble trangere tider og Sandvik solgte campingen til Svein Asle Holberg fra Trøndelag i 1991. De neste 30 år utviklet Svein plassen fra rundt 25 faste campingplasser til dagens 90 plasser. I Sveins eiertid ble blant annet båthuset restaurert, det ble bygget 2 hytter, en enebolig og han hadde også et stort engasjement for lokalmiljøet.

Kai Rune Aasen fra Bø tok over driften i 2020 og kjøpte campingplassen sammen med Hilde Skjauff fra Tønsberg året etter. Kai Rune er daglig leder på campingen og altmuligmann. Han har bakgrunn som elektriker og jobber til daglig med vann og avløpspumper i Midt Telemark Pumpeservice AS. Hilde har bakgrunn som sykepleier og eiendomsmegler, og har drevet med utleie i mer enn 30 år. Hun jobber til daglig på campingen med alt rundt booking, utleie mm. Campingen drives i samarbeid med Hel Mettan`s v/ Merethe Johannesen som drifter kiosk/gatekjøkkenet/danseplattingen, sommervikarer, aktivitetsgruppa og uunnværlige gode hjelpere gjennom året.

I dag har campingen 11 hytter (4- 5 og 6 sengs), fløterbrygga - et flytende hjem, en campingvogn , 20 bobil/caravan plasser og plass til telt for utleie. I 2024 utvider vi med ytterligere 10 flotte bobil/caravanplasser. Vi har i tillegg 90 faste helårsplasser. Er du interessert i helårsplass hos oss, har vi fortsatt noen ledige plasser.

Aktiviteter

Uansett om du vil ha en avslappende helg med familien eller en aktiv ferie med venner, er det noe for enhver smak og alder her.

s

VOLLEYBALL

Nede ved vannet på Kilen Camping har vi en flott sandvolleyballbane med nett og det du trenger!

LEKEPLASS

De to lekeplassene på Kilen Camping er utstyrt med blant annet huskestativ, sklier, sjørøverskip og lekehus.

BADESTRANDEN

Sandstranda her på Kilen Camping er perfekt for badeferien. Det er godt med plass til alle våre gjester for våre aktiviteter på Kilen Camping .

SE & GJØRE

Kilen Camping har kort avstand til flere av Telemarks attraksjoner. En liten halvtime unna Kilen Camping finner du Lunde, hvor du kan se slusene og en av rutebåtene som går i kanalen i sesongen.

Fantastisk naturopplevelser i
telemark kanalen

Vi har et bredt utvalg av campingplasser og hytter tilgjengelig, alt fra enkle teltplasser til fullt utstyrte hytter med alle fasiliteter. Uansett om du vil ha en enkel og avslappende campingtur eller en mer luksuriøs opplevelse med alle bekvemmeligheter, har vi noe som passer dine behov.

  • Faste plasser
  • Kortids plasser
  • Hytte utleie
  • Hytter med WC og dusj
  • Flotte bobil plasser
  • Teltplasser for alle
  • Utleie av badstue
  • Båt utleie
Kilen Camping anbefales på det varmeste. Veldig hyggelig betjening, rent og pent i servicebygget. Campinghytta vi leide var ren og godt utstyrt.
nydelig strand og herlig vann veldig hyggelig betjening denne plassen kommer jeg tilbake til
Fast plass i 5 år nå, beste plassen på jord:) Herlig avslappende atmosfære i utrolig flotte omgivelser. Anbefales 🙂 Selve hjerte i Telemark:) Bra sanitærforhold, kiosk og en fantastisk strand. Særdeles hyggelige og hjelpsomme drivere:)

Kom og unnslipp hverdagen i vår vakre utendørs verden

Vårt område har en rekke spennende aktiviteter og fasiliteter for deg å utforske, inkludert turstier, fiske, svømming, båtliv, badstue, lekeplasser og mye mer. Uansett om du vil ha en avslappende helg med familien eller en aktiv ferie med venner, er det noe for enhver smak og alder her.