Utsikten
4 sengs leilighetshytte med alle fasiliteter og egen båt.

Stor hytte på 60 kvm. med panoramautsikt over Flåvatn og telemarkskanalen. Gode sol og utsiktsforhold. Egen båt er inkludert i leien i høysesong.
Båtplass er en kort spasertur nedenfor hytta. 
Hytta har 2 soverom, en med dobbeltseng og en med køyeseng. Stue, spisestue og kjøkken i ett åpent rom gir en luftig romfølelse. 
Stor  balkong med utgang fra stue går i ett på sør og vestsiden av hytta. Balkongen er overbygget mot vest og her kan man nyte nydelig utsikt og kveldssol. 
Bad med toalett, dusj og vaskemaskin. Oppvaskmaskin på kjøkken. Peis og tv i stua. WiFi. 
 
Tilgang til egen båt i juli. Egne flytevester må medtas. Båten har både årer og motor. Oljeblandet bensin til båtmotoren er ikke inkludert i leien men fås kjøpt av oss. Ved til bålpanne/peis fås kjøpt av oss. Håndsåpe, toalettpapir og vaskemidler finnes på hytta.

Det er dyner/puter på hyttene. Eget sengetøy (2,20 m. dynetrekk, putevar og laken) kan medbringes eller bestilles.
Pga. vårt fokus på renhold er kjøp av utvask obligatorisk. Dette som en trygghet for våre gjester.

Innsjekk etter kl 15. Utsjekk innen kl 12. 
 
Når du leier hytte på Kilen Camping AS har du tilgang til vår fantastiske strand som har en stor hoppe trampoline ute i vannet samt en vannsklie for små og en vannsklie for store. Rett ved ligger vår stor kiosk og gatekjøkken der du kan få kjøpt god mat og kose deg med på vår flotte uteservering og vi har serverings rettigheter for øl og vin. I vannet kan du boltre deg i deilig badetemperatur i flott klima, samt fiske. Det er flotte turområder her ute på Kilen og masse å gjøre. Kanalbåtene passerer like utenfor Kilen Camping og kanalen er ca. 10 mil vannvei fra Skien til Dalen og fra Dalen til Skien. Se linkene over i menyen Fasiliteter og Aktiviteter for mer informasjon.

Annen informasjon

  • Standard pris inkluderer: Standard Hytte Og Inntil 4 personer
  • 4 personer maks

Se alle Priser for 4 leilighetshytte  Se bilder  Se hyttekart

Tilgjengelighet

Tilgjengelig
Opptatt

Tilbake til Booking Skjema
2022-06-28T16:15:05+02:00
Go to Top